24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας"
My Way

My Way

13 Σεπτεμβρίου 2012

Τον ονόμασαν τον Γάλλο Ελβις Πρίσλεϊ και για σχεδόν δύο δεκαετίες υπήρξε το απόλυτο ποπ είδωλο στην χώρα του. Ηταν ένας από τους συνθέτες του 'Comme d' Ηabitude', του τραγουδιού που στη συνέχεια μετονομάστηκεσε 'My Way' και έγινε διάσημο σε όλο τον πλανήτη απ' τη φωνή του Φρανκ Σινάτρα.

Ξεσηκωμός στο Λος Άντζελες

Ξεσηκωμός στο Λος Άντζελες

8 Σεπτεμβρίου 2012

Το 1988 οι N.W.A. κυκλοφορούν το 'Fuck tha Police', ένα κομμάτι ορόσημο της χιπ χοπ κουλτούρας και ενδεικτικό της υφέρπουσας έντασης μεταξύ της αφροαμερικάνικης κοινότητας και της αστυνομίας του Λος Αντζελες. Τρία χρόνια αργότερα, ένα βίντεο που κατέγραφε τον ξυλοδαρμό του Αφροαμερικάνου Ρόντνεϊ Κινγκ από άνδρες του LAPD και η μετέπειτα αθώωση των αστυνομικών στο δικαστήριο ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τα Ταξίδια του Νιλ Γιάνγκ

Τα Ταξίδια του Νιλ Γιάνγκ

1 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά τα 'Neil Young: Heart of Gold' του 2006 και 'Neil Young Trunk Show' του 2009, ο Τζόναθαν Ντέμι με τα 'Ταξίδια του Νιλ Γιάνγκ' ολοκληρώνει την τριλογία του για τον ζωντανό θρύλο της ροκ, τον χαρισματικό Νιλ Γιανγκ. Αυτή τη φορά η συνεργασία των δύο ανδρών σηματοδοτείται από μια διπλή επιστροφή για τον σπουδαίο μουσικό.