• Πολυέστερ

  Τι να το κάνεις το 3D ή το Cinerama, όταν έχεις τη μοναδική ταινία με Οdorama, όπως θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια από τις θρυλικές συνεργασίες του Τζον Γουότερς με τη θεϊκή Ντιβάιν. Τι είναι το Odorama; Καρτούλες 'ξύστε και μυρίστε' που θα σας περιμένουν στην είσοδο της αίθουσας. Χωρίς να είναι σίγουρο αν θέλετε να τις ξύσετε και να τις μυρίσετε. Το απόλυτο καλτ γεγονός στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας!

 • Jubilee

  Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του Ντέρεκ Τζάρμαν, οι Νύχτες Πρεμιέρες απευθύνουν ελάχιστο φόρο τιμής στον μέγιστο αυτό σκηνοθέτη, προβάλλοντας έναν από τους πιο πολυσυζητημένους σταθμούς της φιλμογραφίας του, αλλά και μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές (και αυθεντικές μέχρι το κόκκαλο) πανκ δηλώσεις στην ιστορία του σινεμά.

 • Ξύπνημα στον Τρόμο

  Το «Wake in Fright», ένα ξεχασμένο για χρόνια αριστούργημα σε ολοκαίνουργια κόπια, προβλήθηκε για πρώτη φορά με τον τίτλο «Outback» στις Κάννες αφήνοντας άφωνους τους κριτικούς με την υπνωτιστική κινηματογράφησή του και την χωρίς περικοπές ματιά του στην καρδιά του σκότους.

 • Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι

  Σαράντα χρόνια μετά την τρομοκρατική κυκλοφορία του, ο 'Σχιζοφρενής Δολοφόνος'αποκτά επιτέλους την ψηφιακή αποκατάσταση που του αξίζει, όπως την επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, και γιορτάζει τα 40ά γενέθλιά του διατηρώντας αναλλοίωτη τη δύναμή του να ενοχλεί και να σοκάρει.

 • Το Τίμημα της Ζωής

  Δομημένο σαν μια αλληλουχία συναντήσεων των δύο πρωταγωνιστών με άλλους ανθρώπους (κάποιες πραγματικά σκληρές, άλλες αναζωογονητικές λόγω της σωματικότητας τους) και χορογραφημένο και σκηνοθετημένο από τον Λόιντ Νιούσον, το 'Τίμημα της Ζωής' είναι η τέταρτη ταινία της ομάδας DV8, η δουλειά της οποίας είναι τολμηρή αισθητικά και στοχεύει στην ανεπιτήδευτη εξωτερίκευση ιδεών και συναισθημάτων.