Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

Εκεί που δεν το Περιμένεις / Unexpected 

3/10/2015, 18:00, Ιντεάλ

Μια αναπάντεχη φιλία θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε μια δασκάλα και μια μαθήτριά της όταν ανακαλύπτουν ότι είναι έγκυες και αρχίζουν να αντιμετωπίζουν, η καθεμιά από τη δική της θέση, τις επερχόμενες προκλήσεις της μητρότητας. Ταινία απύθμενης γενναιοδωρίας με δυο ταιριαστά τρυφερές ερμηνείες από τις Κόμπι Σμόλντερς («How I Met Your Mother») και Γκέιλ Μπιν.

Μια φιλόδοξη 30χρονη δασκάλα και μια πολλά υποσχόμενη μαθήτριά της ανακαλύπτουν ότι είναι έγκυες την ίδια περίοδο, λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Ανάμεσα τους θα δημιουργηθεί μια αναπάντεχη φιλία, καθώς αντιμετωπίζουν από τις εξ ορισμού διαφορετικές τους θέσεις τις επερχόμενες προκλήσεις της μητρότητας...

Κινούμενη στα αισθητικά πρότυπα του καθαρού ρεαλισμού που έχει υιοθετήσει η νέα γενιά των ανεξάρτητων Αμερικανών δημιουργών εδώ και μια δεκαετία, η νέα ταινία της Κρις Σουάνμπεργκ αποφεύγει τις βεβιασμένες συγκινήσεις για να ξεδιπλώσει, μέσα από μια όσο το δυνατόν εγγύτερη στο ντοκιμαντέρ γραφή, μια συναρπαστικά ανθρώπινη ιστορία. Ζωντάνια και νεύρο, ειλικρινής στάση απέναντι στη ζωή, αίσθηση του χιούμορ που πάντα λειτουργεί σωτήρια, υπέροχες ερμηνείες από την αγαπημένη μας Κόμπι Σμόλντερς και την νεαρή Γκειλ Μπίν στους κεντρικούς ρόλους. Μια απέραντα γενναιόδωρη ταινία που πατάει στη γη και σε γεμίζει αγάπη και αισιοδοξία χωρίς να πέφτει στη συνήθη παγίδα των εύκολων και επιδερμικών συναισθηματισμών.


Unexpected / Εκεί που δεν το Περιμένεις - trailer από NyxtesPremieras

Σκηνοθεσία / Director
Kris Swanberg
Σενάριο / Screenwriter
Kris Swanberg, Megan Mercier
Φωτογραφία / DoP
Dagmar Weaver-Madsen
Μουσική / Music
Keegan DeWitt
Μοντάζ / Editor
Zach Clark
Ηθοποιοί / Principal Cast
Cobie Smulders, Gail Bean
Anders Holm, Elizabeth McGovern

ΗΠΑ / USA
2015
Εγχρωμο / Color
DCP
85'
Αγγλικά / English



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2015-09-13 12:15:22



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ