Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

Life

30/9/2015, 22:00, Ιντεάλ

Ο δημιουργός του «Control» φωτίζει ένα άγνωστο κεφάλαιο από την πολυτάραχη ζωή του Τζέιμς Ντιν (Ντέιν ΝτεΧάαν), δραματοποιώντας τη φιλία που ανέπτυξε μαζί του ο φωτογράφος του περιοδικού Life Ντένις Στοκ (Ρόμπερτ Πάτινσον), όταν ανέλαβε να τον απαθανατίσει. Το βιογραφικό celebrity δράμα της χρονιάς προβάλλεται την ημέρα ακριβώς της 60ής επετείου του θανάτου του Ντιν.

Το lifestyle βιογραφικό δράμα της χρονιάς, για τον Τζέιμς Ντιν και την κουλτούρα των celebrity. Ένας φωτογράφος από το περιοδικό Life αναλαμβάνει να τραβήξει φωτογραφίες του Τζέιμς Ντιν, σε μια υποβλητική εξερεύνηση του χαρακτήρα πίσω από τη διασημότητα. Πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος συνεχίζει να χτίζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα φιλμογραφία, δίπλα σε σημαντικούς δημιουργούς, και το καστ συμπληρώνουν οι Ντέιν ΝτεΧάαν, Τζόελ Έτζερτον και Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Πίσω από την κάμερα ο Άντον Κόρμπιν (“Control”) στη νέα του ταινία μετά το “A Most Wanted Man” με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, εξακολουθώντας να είναι από τους πιο αξιοπρόσεκτους σκηνοθέτες αυτή τη στιγμή.

Σκηνοθεσία / Director
Anton Corbijn
Σενάριο / Screenwriter
Luke Davies
Φωτογραφία / DoP
Charlotte Bruus Christensen
Μοντάζ / Editor
Nick Fenton
Ηθοποιοί / Principal Cast
Robert Pattinson, Dane DeHaan
Joel Edgerton, Ben Kingsley

Καναδάς, Αυστραλία / Canada / Australia / Germany
2014
Εγχρωμο / Color
Format
111'
Γλώσσα / Language



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2015-09-13 12:25:14



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ