Νύχτες Πρεμιέρας 2017: Day #7

27/09/2017

Η έβδομη μέρα των Νυχτών Πρεμιέρας ήταν γεμάτη εκπλήξεις, απολαυστικές προβολές και εκλεκτούς καλεσμένους! Μεταξύ άλλων, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου το κοινό των Νυχτών Πρεμιέρας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την sold-out προβολή της ταινίας «Μια Φανταστική Γυναίκα», παρουσία της φανταστικής πρωταγωνίστριας Ντανιέλα Βέγκα, η οποία μίλησε για την ταινία, απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και καταχειροκροτήθηκε.

Επίσης, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στις Νύχτες μας τον σκηνοθέτη Νίαλ ΜακΚαν και τον frontman των Mogwai, Στιούαρτ Μπρέιθγουεϊτ, που κατέφτασαν για την προβολή της ταινίας «Χαμένοι στη Γαλλία». Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν την ταινία και συνομίλησαν με το κοινό. Πραγματοποιήθηκε, ακόμα, η προβολή της ταινίας «Σπίτι για Απόψε», παρουσία του σκηνοθέτη Βλαντιμίρ ντε Φοντενέ, αλλά και η προβολή του «Ζωή σε Επανάληψη», παρουσία του σκηνοθέτη Μάικλ Άιρις. Οι δύο καλεσμένοι συζήτησαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα με το κοινό και απάντησαν σε ερωτήσεις, ενώ για δεύτερη φορά προβλήθηκε και το «Axolotl Overkill», παρουσία της νεαρής και ταλαντούχας σκηνοθέτιδας Χελένε Χέγκεμαν.

Η βραδιά έκλεισε με το πάρτι «Glasgow Takes Over Athens» και dj set από τον Στιούαρτ Μπρέιθγουεϊτ στο Barrett! Ο frontman των Mogwai έπαιξε με βινύλια και πρόσφερε στο κοινό του Φεστιβάλ μία μοναδική εμπειρία!