23ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

AIFF.GR
Κάνε Κλικ στις Νύχτες Πρεμιέρας

Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας δίνει για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα σε νέους φωτογράφους να δείξουν τη φρεσκάδα της ματιάς τους και την τολμηρή τους διάθεση αιχμαλωτίζοντας στο φακό τους την ατμόσφαιρα του αγαπημένου Φεστιβάλ της πόλης.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι κινηματογράφοι θα γεμίζουν με τις καλύτερες στιγμές του, όπως τις απαθανάτισε η φωτογραφική ομάδα, ενώ μετά το πέρας του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη έκθεση με τα highlights του στο TOY Café.

Φοιτητές δημοσίων ή ιδιωτικών σχολών Φωτογραφίας της Ελλάδας & του Εξωτερικού, παθιασμένοι με το σινεμά και τη φωτογραφία, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να ενταχθούν στην φωτογραφική ομάδα που θα καταγράψει, σε εικόνες, το φετινό, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (21/09-02/10/2016), η ομάδα θα κληθεί να απαθανατίσει μερικές από τις ομορφότερες στιγμές του Φεστιβάλ, λαμβάνοντας ειδική διαπίστευση που θα επιτρέπει την είσοδο σε όλους σχεδόν τους χώρους και τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, όπως η επίσημη πρεμιέρα, οι προβολές, οι συνεντεύξεις τύπου, τα πάρτι, η απονομή των βραβείων και οι αφίξεις των επίσημων καλεσμένων.

Εάν έχετε πλήρη χρονική διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ (21/09-02/10/2016) και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην φωτογραφική ομάδα που θα καλύψει το φεστιβάλ, αρκεί να μας στείλετε ένα email στο aiffphototeam@gmail.com που να περιλαμβάνει:
1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
2. Σύντομο φωτογραφικό portfolio (δείγμα της φωτογραφικής σας δουλειάς)
3. Στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο)

Η φωτογραφική ομάδα θα προκύψει από επιλογή και θα τελεί υπό τη γενική εποπτεία ενός μέλους του Φεστιβάλ.

Υποβολή αιτήσεων έως την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016.