Μπούσγουϊκ / Bushwick

22/9/2017, 23:45, Odeon Όπερα 1
25/9/2017, 21:30, Odeon Όπερα 2

Σε μια Νέα Υόρκη που φλέγεται, καθώς το Τέξας αποφάσισε να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ εισβάλλοντας στην αμερικανική μεγαλούπολη, μια 20άχρονη και ένας βετεράνος κομάντο καλούνται να μείνουν ζωντανοί με κάθε τρόπο. Καταιγιστικά μονοπλάνα που καθηλώνουν και άγρια δράση σε αληθινό χρόνο, στην πιο αιματηρή μετα-αποκαλυπτική κινηματογραφική κόλαση της χρονιάς.

Bushwick

Η Νέα Υόρκη έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη καθώς το Τέξας αποφάσισε να αποσχιστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες εισβάλλοντας αιφνιδιαστικά στην αμερικανική μητρόπολη. Πλέον για την 20άχρονη Λούσι, το να διασχίσει τα πέντε τετράγωνα που την χωρίζουν απ’ το διαμέρισμα της γιαγιάς της στο Μπούσγουϊκ, μοιάζει με άγρια κόλαση. Ακόμα κι αν στο πλευρό της έχει έναν μπαρουτοκαπνισμένο βετεράνο.

Καταιγιστικά μονοπλάνα και ασταμάτητη δράση σε αληθινό χρόνο, αποτελούν το εκρηκτικό κοκτέιλ που προσέφεραν οι Κάρι Μέρνιον και Τζόναθαν Μάιλοτ σε Σάντανς και Κάννες, προκαλώντας τα όρια αμεσότητας του κοινού με το σύμπαν της μετα-αποκαλυπτικής περιπέτειας. Καθηλωτικό και αγωνιώδες, το «Bushwick» είναι το πιο επιθετικό κινηματογραφικό roller coaster της πρόσφατης μνήμης, με την κάθε του στροφή να επιφυλάσσει βία και θάνατο.

Σκηνοθεσία: Cary Murnion, Jonathan Milott
Σενάριο: Nick Damici, Graham Reznick
Φωτογραφία: Lyle Vincent
Μουσική: Aesop Rock
Μοντάζ: Joe Hobeck
Ηθοποιοί: Dave Bautista, Brittany Snow, Angelic Zambrana, Jeremie Harris, Myra Lucretia Taylor, Alex Breaux and Arturo Castro

ΗΠΑ | 2017 | Έγχρωμο | DCP | 93’ | Αγγλικά