Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Β

CAN WE TALK?-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ;

CAN WE TALK?-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ;:  O Βινς αράζει στον καναπέ με την κοπέλα του, έχοντας στο μυαλό του να την (ξανα)χωρίσει. Εκείνη αντιλαμβάνεταιτις προθέσεις του και βρίσκει την τέλεια ευκαιρία για αντεπίθεση, αναφέροντας όλα όσα την ενοχλούν στη σχέση τους. Εύφημος μνεία στο Φεστιβάλ του Σάντανς

Σκηνοθεσία / Director: Jim Owen - Ην. Βασίλειο / U.K -11'

JENNY & THE WARM: Δύο στιλάτοι πανκ έφηβοι στην Αγγλία έχουν μια μπάντα με το όνομα «The Speedophiles». Κάνουν πρόβεςστο γκαράζ, ενοχλούν τους γείτονες, αράζουν. Μια μέρα, θα βρουν ένα τεράστιο σκουλήκι  και η περιπέ τεια αρχίζει. Μνεία Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κλερμόν-Φεράν.

Σκηνοθεσία / Director: Ian Clark - Ην. Βασίλειο / U.K. - 15' 30"

COMME LE TEMPS PASSE-ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ:  Ζεύγος τριαντάρηδων Παριζιάνων επισκέπτεται φίλους από τα παλιά στο σπίτι τους στην εξοχή. Φαίνεται όμως nως το πέρασμα του χρόνου και οι διαφορετικοί τρόποι ζωής μπορούν εύκολα να ξεθωριάσουν τις κοινές τους αναμνήσεις. Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κλερμόν-Φεράν. Σκηνοθεσία / Director: Cathy Verney - Γαλλία / France - 24' 53"

COPIA A-ΚΟΠΙΑ Α: Ο Δημόδοκος είναι ένας μοναχικός τύπος που εργάζεται cos μηχανικός προβολών κινηματογράφου. Μια μέρα, χτυπά δυνατά τη μηχανή προβολής, χωρίςνα υποψιάζεται ότι αυτό συνεπάγεται μεγάλες περιπέτειες με παρακινδυνευμένες συνέπειες.
Σκηνοθεσία / Directors: Pablo A. Diaz, Gervasio Rodriguez Traverso - Αργεντινή / Argentina - 5' 40"

DELMER BUILDS  A MACHINE-O NΤΕΛΜΕΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ: Ο Ντέλμερ είναι ένας πολύ εργατικός μπόμπιρας που ασχολείται όλη την ημέρα με την κατασκευή μιας ιδιαίτε-pns μηχανής. Οταν τελικά τη θέσει σε λειτουργία, αυτό που θα συμβεί είναι πιθανότατα το σημαντικότερο γεγο-vos στην ιστορία του κόσμου.

Σκηνοθεσία / Director: Landon Zakheim - Η.Π.Α. / U.S.A. - 2' 30"

.

A FAMILY PORTRAIT-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Μια τυπική οικογένεια ετοιμάζεται για την αναμνηστική ins φωτογραφία. Η παρουσία ενός αγνώστου -του φω­τογράφου- και το επίμονο «βλέμμα» της φωτογραφικής μηχανής δημιουργούν εντάσεις και γίνονται ο λόγος για να αποκαλυφθούν ζήλιες και υποψίες, μετατρέποντας μια όμορφη οικογενειακή στιγμή σε αμήχανο εφιάλτη. Βραβείο Τύπου και Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κλερμόν Φεράν.

Σκηνοθεσία / Director: Joseph Pierce - Ην. Βασίλειο / U.K

 

SHOOT IT WINNERS 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ, 24/9, ΔΑΝΑΟΣ 2, 26/9

 



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2010-09-05 12:05:06



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ