23ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

AIFF.GR

Η γεωγραφία του σινεμά δείχνει Αθήνα! Το National Geographic επιλέγει Νύχτες Πρεμιέρας!

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας περιλαμβάνεται στις top φθινοπωρινές προτάσεις του National Geographic!

Από το Μπουτάν και το Βιετνάμ, μέχρι τον Καναδά και το Κέιπ Τάουν, το κορυφαίο ταξιδιωτικό μέσο προσγειώνεται στην Αθήνα και βάζει τις Νύχτες Πρεμιέρας στην todo λίστα του!

Στο άρθρο Best Fall Trips 2017 της Τζόντι Έτενμπεργκ, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του National Geographic, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας αναφέρεται ως μία από τις πλέον ξεχωριστές πολιτιστικές, τουριστικές προτάσεις της χώρας.

Σύμφωνα με το άρθρο:

Αν δεν σας ενδιαφέρει το κρασί, επιλέξτε μια συγκομιδή διαφορετικού είδους! Ορισμένες επιχειρήσεις ελληνικού αγροτουρισμού καλωσορίζουν τους τουρίστες για το μάζεμα των καρπών της ελιάς, τον τρύγο της και μοιράζονται γεύματα στην ύπαιθρο. Δεν θέλετε να κουραστείτε; Ασφαλώς και ενθαρρύνουμε ένα ταξίδι στην Ελλάδα το φθινόπωρο. Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ξεκινά στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις αρχές Οκτωβρίου. Αναρριχηθείτε στον Λυκαβηττό, επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και περιπλανηθείτε στα αρχαία ερείπια. Οι λάτρεις του νερού μπορούν να κάνουν ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα με πλοίο και να κολυμπήσουν στον Σαρωνικό Κόλπο, σε κάποια από τις πολλές όμορφες παραλίες του νησιού...

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας, οι αγαπημένες Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφουν για 23η χρονιά στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού τους, από τις 20 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017. Το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται σε μία δεκαήμερη κινηματογραφική γιορτή, με τις πιο συζητημένες πρεμιέρες της χρονιάς, μοναδικά αφιερώματα, πολυαναμενόμενα μουσικά φιλμ, την καλύτερη σοδειά των ετήσιων ντοκιμαντέρ αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, ειδικές προβολές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα της 23ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών.