Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν

Η υποβολή αιτήσεων για τις 23ες Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησε και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Παρακαλούνται οι φίλοι δημοσιογράφοι και οι επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου που θέλουν να διαπιστευτούν για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, www.aiff.gr στην κατηγορία Γραφείο Τύπου, επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, τις δημοσιεύσεις (θέματα, συνεντεύξεις, σχόλια, άρθρα, κ.ά.) που έκαναν για το περσινό 22o Φεστιβάλ, καθώς και προγραμματισμό δημοσιεύσεων (θέματα, άρθρα, αναφορές κλπ) που θα κάνουν για το 23ο Φεστιβάλ από το Μέσο που εκπροσωπούν.

για Δημοσιογραφική διαπίστευση: www.aiff.gr/dimosiografiki_diapisteusi/
για Επαγγελματική διαπίστευση:www.aiff.gr/epaggelmatiki_diapisteusi/

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 και να περιέχουν:

- συμπληρωμένη φόρμα (απαραίτητη επισύναψη φωτογραφίας)

- δημοσιεύσεις του 2016

- προγραμματισμό δημοσιεύσεων 2017

Οποιαδήποτε αίτηση ΔΕΝ περιέχει όλα τα παραπάνω, δεν θεωρείται έγκυρη.
Μετά τις 26 Αυγούστου 2017 καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αίτηση, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το accreditations@aiff.gr

Παρακαλούμε φροντίστε εγκαίρως για τις διαπιστεύσεις σας!

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει στη συνέντευξη τύπου, η ημερομηνία και ο χώρος της οποίας θα ανακοινωθούν τέλος Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το Γραφείο Τύπου:
210-6061604 | press@aiff.gr



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2017-07-25 14:41:56



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο, 30th Anniversary Restoration της «Συνέντευξης με έναν Βρυκόλακα» σε αποκλειστική προβολή

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο, 30th Anniversary Restoration της «Συνέντευξης με έναν Βρυκόλακα» σε αποκλειστική προβολή

    Ταυτόχρονα με την επανέκδοσή της στις αίθουσες του εξωτερικού, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σας προσκαλεί να δείτε σε αποκλειστική προβολή τη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ του Νιλ Τζόρνταν, για πρώτη φορά στη χώρα μας με την ολοκαίνουργια ψηφιακή κόπια που έγινε για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία της. Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Cinobo ΟΠΕΡΑ 1.

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλουν τη θρυλική «Απειλή» του Τζον Κάρπεντερ σε 4Κ ψηφιακή αποκατάσταση

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλουν τη θρυλική «Απειλή» του Τζον Κάρπεντερ σε 4Κ ψηφιακή αποκατάσταση

    Τo Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζει μια από τις καλύτερες ταινίες φαντασίας όλων των εποχών όπως δεν την έχετε (ξανα)δει: για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε πρόσφατη 4Κ ψηφιακή κόπια που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, με αφορμή την επέτειο 40 ετών από την πρώτη κυκλοφορία της, η 'Απειλή' του Τζον Κάρπεντερ προβάλλεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Cinobo ΟΠΕΡΑ.

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας σας προσκαλούν να διαλευκάνετε το «Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ»

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας σας προσκαλούν να διαλευκάνετε το «Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ»

    Τo Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζει τα σαββατιάτικα κινηματογραφικά ραντεβού του στην αίθουσα Cinobo ΟΠΕΡΑ με μια από τις καλύτερες ταινίες του σπουδαίου Ρόμπερτ Όλτμαν και ολόκληρης της δεκαετίας των 00ς: βραβευμένο με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, και υποψήφιο για 6 ακόμα χρυσά αγαλματίδια, το 'Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ φιλοξενείται για μία και μοναδική προβολή με ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια, το ερχόμενο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας στα Όσκαρ!

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας στα Όσκαρ!

    And the Oscar goes to... Νύχτες Πρεμιέρας! Εννιά ταινίες που προβλήθηκαν στις πρόσφατες Νύχτες Πρεμιέρας διεκδικούν 27 Όσκαρ στην 96η Τελετή Απονομής της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζουν τα γενέθλια του Ντέιβιντ Λιντς με «ΧΑΜΕΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟ» σε 4Κ ψηφιακή κόπια

    Οι Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζουν τα γενέθλια του Ντέιβιντ Λιντς με «ΧΑΜΕΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟ» σε 4Κ ψηφιακή κόπια

    Τo Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας μετακομίζει στην αίθουσα Cinobo ΟΠΕΡΑ τις sold out προβολές που γίνονταν μέχρι πρότινος στο ΙΝΤΕΑΛ και εγκαινιάζει τα σαββατιάτικα κινηματογραφικά ραντεβού του για το 2024 με τη 'Χαμένη Λεωφόρο'. Το θρυλικό νουάρ θρίλερ του Ντέιβιντ Λιντς θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας στην ψηφιακή επεξεργασία που πρόσφατα επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

    Αντίο ΙΝΤΕΑΛ μας: 25 στιγμιότυπα από τη νύχτα που πέθανε το σινεμά

    Αντίο ΙΝΤΕΑΛ μας: 25 στιγμιότυπα από τη νύχτα που πέθανε το σινεμά

    Με μια μνημειώδη εκδήλωση ανυπολόγιστης συγκίνησης, που σηματοδοτεί ένα άδικο τέλος εποχής για την πιο αγαπημένη αίθουσα της Αθήνας: Έτσι έσβησε το ΙΝΤΕΑΛ ενώπιον περισσότερων από 800 θεατές, με δάκρυα στα μάτια, σαρωτικά χειροκροτήματα και την πεποίθηση όσων βρέθηκαν εκεί ότι συμμετείχαν σε μια ιστορική βραδιά. Το cinemagazine.gr σας μεταφέρει όσα συνέβησαν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προβολής που έγινε ποτέ στο (πλέον) αξέχαστο σινεμά της οδού Πανεπιστημίου 46.