23ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

AIFF.GR

Το Beat σας πάει Νύχτες Πρεμιέρας!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και το Beat συνεργάζονται για τις κινηματογραφικές - και όχι μόνο - μετακινήσεις σας!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι οι θεατές που θα έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τις νυχτερινές προβολές του Φεστιβάλ - όλες οι ταινίες που τελειώνουν μετά τα μεσάνυχτα- και είναι νέοι χρήστες της εφαρμογής Beat, δικαιούνται κουπόνια αξίας 10 Ευρώ (δύο κουπόνια των 5,00 Ευρώ) για να επιστρέψουν με ταξί στο σπίτι τους μετά το τέλος της προβολής.

Τα κουπόνια θα παρέχονται στον κάθε θεατή με την επίδειξη του εισιτηρίου του κατά την είσοδό του στην κινηματογραφική αίθουσα.

Μέσω της υπηρεσίας Beat, ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών οδηγών είναι ένα άγγιγμα μακριά, on demand, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. O επιβάτης εντοπίζει, επιλέγει και καλεί άμεσα τον προσωπικό του οδηγό, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία για να μην απολαύσετε ακόμα περισσότερο σινεμά και πάρτι στο αγαπημένο Φεστιβάλ της πόλης, συνοδεία της καλύτερης mobile εμπειρίας μετακίνησης στην πόλη.

Ραντεβού στο Φεστιβάλ!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα του νέα της 23ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών.