Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Γυναίκες Πίσω Από τα Σίδερα - Caged Heat (1974)


Ντουζίνες θηλυκών με αναλογίες μοντέλου στοιβάζονται σε μια γυναικεία φυλακή, βασανίζονται από έναν διαβολικό διευθυντή και έναν ακόμα πιο διαβολικό καθηγητή και σχεδιάζουν τη μεγάλη απόδραση, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρουν ένα οφθαλμόλουτρο με γενναίες δόσεις σαδομαζοχισμού. Ο ορισμός της ένοχης απόλαυσης από τον σκηνοθέτη της «Σιωπής Των Αμνών»!

Σκηνοθεσία: Jonathan Demme
Σενάριο: Jonathan Demme
Φωτογραφία: Tak Fujimoto
Μοντάζ: Johanna Demetrakas, Michal Goldman, Carolyn Hicks
Μουσική: John Cale
Ηθοποιοί: Juanita Brown, Roberta Collins, Donald Heitzer, Erica Gavin

ΗΠΑ, Έγχρωμο
Αγγλικά, 83΄
Foamt: 35mm


Concorde New Horizons
Cheryl Robinson
Tel: 001 310 820 6733
e-mail: cherylr@concorde-newhorizons.com

Σκηνοθέτης:

JONATHAN DEMME

Γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1944. Έχει κερδίσει Όσκαρ σκηνοθεσίας για τη Σιωπή των Αμνών. Ψηφίστηκε 45ος σημαντικότερος σκηνοθέτης όλων των εποχών από το περιοδικό Entertainment Weekly.

Φιλμογραφία
2006 Neil Young: Heart of Gold
2004 The Manchurian Candidate
1998 Storefront Hitchcock
1993 Philadelphia
1991 The Silence of the Lambs
1988 Married to the Mob
1984 Stop Making Sense
1980 Melvin and Howard
1974 Caged Heat