Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η Γυναίκα Λυκάνθρωπος - La Lupa Mannara (1976)


Ο μύθος του λυκανθρώπου στην θηλυκή του εκδοχή συνδυάζεται με ολίγη μετεμψύχωση, στον δρόμο δανείζεται κακήν κακώς στοιχεία από την (παρα)ψυχολογία και τη μεταφυσική, ενώ επίσης θυμίζει κάτι από δράμα εκδίκησης. Εάν προσθέσετε σε όλα τα παραπάνω την απολαυστικά ανεκδιήγητη ερμηνεία Ανίκ Μπορέλ, στον ρόλο της σεξουαλικά καταπιεσμένης Ντανιέλα που σκορπίζει τον θάνατο στο πέρασμά της, τότε έχετε την συνολική εικόνα του La Lupa Mannara, ενός οργιαστικού, ανενδοίαστα κακότεχνου θρίλερ που το μόνο που ζητάει είναι να μην το πάρεις ούτε στιγμή στα σοβαρά.

Σκηνοθεσία: Rino Di Silvestro
Σενάριο: Rino Di Silvestro, Howard Ross, Tony La Penna
Φωτογραφία: Mario Capriotti, Dennis Kull
Μοντάζ: Alys Chalmers, Angelo Curi
Μουσική: Coriolano Gori, Susan Nicoletti
Ηθοποιοί: Annik Borel, Howard Ross, Dagmar Lassander, Tino Carraro

Ιταλία, Έγχρωμο
Ιταλικά, 98΄
Format: 35mm


GRINDHOUSE RELEASING
Bob Murawski
12119 Laurel Terrace Drive
Studio City, CA 91604
Grindhouse@gmail.com


Σκηνοθέτης:

RINO DI SILVESTRO

Γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1932 στη Ρώμη. Έχει χρησιμοποιήσει τα εναλλακτικά ονόματα Alex Berger, Cesar Todd και Rick Miller.

Φιλμογραφία
1985 Sogni erotici di Cleopatra
1984 Hanna D. ? La Ragazza del Vondel Park
1980 Bello di Mamma
1979 Baby Love
1976 Le Deportate della Sezione Speciale SS
1976 La Lupa Mannara
1974 Prostituzione
1973 Diario Segreto da un Carcere Femminile