Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η Σχολή του Ιερού Κτήνους - Seijû gakuen (1974)


Η Μάγια αποφασίζει να γίνει μοναχή, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της. Στο μοναστήρι όμως την περιμένουν κολασμένες εκπλήξεις! Μια εξωφρενική, βλάσφημη και στιλιστικά εκτροχιασμένη ιστορία εκδίκησης, όπου ασυγκράτητες καλόγριες αναστατώνουν τον Οίκο του Θεού με λεσβιακούς έρωτες, καταπιεσμένα πάθη και ντελιριακά βασανιστήρια. Αν δεν ξέρατε τι εστί nunsploitation, ιδού ο αξεπέραστος εκπρόσωπος του είδους!

Σκηνοθεσία: Norifumi Suzuki
Σενάριο: Norifumi Suzuki, Masahiro Kakefuda
Μουσική: Masao Yagi
Ηθοποιοί: Yumi Takigawa, Emiko Yamauchi, Yayoi Watanabe

Ιαπωνία, Έγχρωμο,
Ιαπωνικά, 91΄
Format: 35mm


The Japan Foundation
Marie Suzuki
Ark Mori Building, 20th Floor
1-12-32 Akasaka, Minato-ku
Tokyo 107-6021
JAPAN
Tel: 0081 3 55 62 3535
Fax: 0081 3 55 62 3500
Email: marie_suzuki@jpf.go.jp

Σκηνοθέτης:

NORIFUMI SUZUKI

Δουλεύει για την ιαπωνική εταιρία Toei. Η φιλμογραφία του περιστρέφεται γύρω από θέματα όπως η νεανική εγκληματικότητα και η πορνογραφία. Το 1985 τιμήθηκε στο φεστιβάλ της Γιοκοχάμα με ειδικό βραβείο καριέρας.

Φιλμογραφία
1990 Bimbari hai sukuru (Binbara High School)
1986 Ooku jyuhakkei (Dolls of the Shogun’s Harem)
1983 Iga-no Kabamaru (kabamaru the Ninja)
1979 Dabide no hoshi: bishoujo-gari (Star of David: Beauty Hunting)
1974 Seijû gakuen (School of the Holy Beast)
1971 Mesubachi no gyakushu (Queen Bee Strikes Again)
1968 Shinobi no manji (The Secret of the Fylfot)