Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η Nova Μεγάλος Χορηγός των Νυχτών Πρεμιέρας

Οι Νύχτες Πρεμιέρας ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη Nova ως ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ, με στόχο την ανάδειξη των πλούσιων δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και του Athens Open Air Film Festival και τη διάχυση των μηνυμάτων της Nova στο σινεφίλ και ευρύ κοινό, φέρνοντας μαζί το σινεμά σε μια νέα εποχή.

Ο αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός των Νυχτών Πρεμιέρας  αναδεικνύει και προωθεί όλες τις πτυχές της κινηματογραφικής εμπειρίας, μέσω φεστιβαλικών προβολών, έντυπων, ψηφιακών εκδόσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων εδώ και τρεις δεκαετίες.

Οι δυο εμβληματικές διοργανώσεις των Νυχτών Πρεμιέρας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος) και το Athens Open Air Film Festival (Ιούνιος - Αύγουστος) προσφέρουν μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες και διεξόδους στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, ξανασυστήνουν κλασικές και αναδεικνύουν νέες φωνές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Παρουσιάζουν στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς συνοδεία εκλεκτών προσκεκλημένων και διοργανώνουν αφιερώματα, ειδικές προβολές, masterclass και παράλληλες εκδηλώσεις δικαιώνοντας την προτίμηση και αγάπη των θεατών όλα αυτά τα χρόνια.

H Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, κα Μαρία Μπόμπολα δήλωσε: 

«Εκφράζω τη χαρά μου για τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών με τη Νova, που άλλωστε ήταν και πρωτοπόρος στις ψηφιακές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Μαζί να προβάλλουμε τον κινηματογράφο που ξεχωρίζει, που φωτίζει τον κόσμο μας, που μας παρακινεί και περιγράφει την νέα εποχή».

Η CEO της Nova Media, κα Κική Σιλβεστριάδου ανέφερε:

«Στη Nova μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τον κινηματογράφο με τις Νύχτες Πρεμιέρας. Είναι τιμή μας να συμβάλλουμε κι εμείς στη διατήρηση των κορυφαίων κινηματογραφικών φεστιβάλ της χώρας που προάγουν αυτή τη μορφή τέχνης, και παράλληλα παρέχουν μια πλατφόρμα για τους κινηματογραφιστές να μοιραστούν θέματα και ιστορίες που μας εμπνέουν».

H Nova είναι μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και media στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και είναι η εταιρία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2021 παρουσίασε την EON στην Ελλάδα, την κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια πελάτες.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και το Athens Open Air Film Festival, συντονιστείτε στα site των aiff.graoaff.gr και του cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFInstagramTwitter.  Hμερομηνία δημοσίευσης: 2022-05-12 12:00:07  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Μυστήριο 23_Σινέ-Ελευσίς: Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας στην Ελευσίνα

  Μυστήριο 23_Σινέ-Ελευσίς: Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας στην Ελευσίνα

  Αυτό το καλοκαίρι η Ελευσίνα μετατρέπεται σε υπαίθριο κινηματογράφο με προβολές ταινιών εμπνευσμένες από την πόλη και την ανθρωπογεωγραφία των κατοίκων της. 7 - 10 Ιουλίου.

  28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Παράταση προθεσμίας υποβολής για το Διαγωνιστικό Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους

  28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Παράταση προθεσμίας υποβολής για το Διαγωνιστικό Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους

  Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, θα πραγματοποιηθεί 28 Σεπτεμβρίου - 9 Οκτωβρίου 2022.

  28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Open Call Υποβολής Ελληνικών Ντοκιμαντέρ

  28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Open Call Υποβολής Ελληνικών Ντοκιμαντέρ

  Οι Νύχτες Πρεμιέρας σάς προσκαλούν να καταθέσετε τις δικές σας ιστορίες τεκμηρίωσης! Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί 28 Σεπτεμβρίου με 9 Οκτωβρίου 2022

  Οι Νύχτες Πρεμιέρας επαναφέρουν τη μυσταγωγική «Ανάμνηση» στη μεγάλη οθόνη! [νέα ημερομηνία]

  Οι Νύχτες Πρεμιέρας επαναφέρουν τη μυσταγωγική «Ανάμνηση» στη μεγάλη οθόνη! [νέα ημερομηνία]

  Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, η σημερινή (24/1) προβολή του 'Memoria' στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ αναβάλλεται. Επειδή η προβολή ήταν sold out, ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων πως τα εισιτήρια μεταφέρονται και θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 21:15 και επιπλέον προστίθεται μία ακόμη προβολή την ίδια μέρα στις 18:00.

  Λίγες «Νύχτες» ακόμη! Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζουν με επαναληπτικές προβολές την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

  Λίγες «Νύχτες» ακόμη! Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζουν με επαναληπτικές προβολές την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

  Τέσσερις ταινίες που έκαναν sold out προβολές στη φετινή διοργάνωση, επιστρέφουν την Δευτέρα για ρίξουν την αυλαία των 27ων Νυχτών Πρεμιέρας στον κινηματογράφο Ιντεάλ.