Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει για την 29η έκδοσή του με στόχο να προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες και διεξόδους στους κατοίκους κι επισκέπτες της πόλης, να αναδείξει νέες φωνές του παγκόσμιου σινεμά και να παρουσιάσει στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς συνοδεία εκλεκτών προσκεκλημένων.

Οι 29ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΑΣΤΟΡΑΣΤΥΔΑΝΑΟΣ 1 & 2ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΙΝΤΕΑΛΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΛΛΑΣ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μπορείτε να εξασφαλίζετε τα εισιτήριά σας από την ιστοσελίδα www.more.com ηλεκτρονικά, στα φυσικά σημεία πώλησης και τηλεφωνικά με κράτηση στο 2117700000 , Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00.

Σας ενθαρρύνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο. Ιδανικά να τα κατέχετε σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό σας ή να τα έχετε προεκτυπώσει ώστε να διευκολύνεται η ασφαλής και απρόσκοπτη ροή του κοινού προς την αίθουσα.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η προπώληση καρτών διαρκείας ξεκινά ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.more.com την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Online αγορά στο more.com:
https://www.more.com/cinema/festival/29o-diethnes-festibal-kinimatografou-tis-athinas-nyxtes-premieras/

Η εξαργύρωση μηδενικών εισιτηρίων, μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας, ξεκινά ηλεκτρονικά από τις ιστοσελίδες www.more.com και www.aiff.gr την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Η προπώληση μοναδικών εισιτηρίων για όλους τους εν δυνάμει θεατές του Φεστιβάλ ξεκινά ηλεκτρονικά από τις ιστοσελίδες www.more.com και www.aiff.gr την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Γραφείο Τύπου / Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού και Συνεργατών του Φεστιβάλ θα λειτουργεί στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Ακαδημίας 42, 10672, Αθήνα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για το κοινό 2103641543

Ώρες Λειτουργίας του Γραφείου (υποδοχής και τηλεφωνικού κέντρου):

21 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου
Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00 με 18:00
Σάββατο: 11:00 με 15:00
Κυριακή: Κλειστό

Πώληση εισιτηρίων για όλα τα venues του Φεστιβάλ γίνεται στο γραφείο τύπου, αλλά μόνο με τη χρέωση κάρτας (όχι μετρητά).

Εξαργύρωση μηδενικών εισιτηρίων από κάρτες διαρκείας ή δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και πώληση εισιτηρίων για όλα τα venues του Φεστιβάλ,  μόνο με τη χρέωση κάρτας (όχι μετρητά), γίνονται στο Γραφείο Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού και Συνεργατών από Παρασκευή 22  Σεπτεμβρίου.

ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

- Το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια για τις προβολές που πραγματοποιούνται μόνο σε αυτόν

- Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν 60’ πριν την έναρξη της πρώτης προβολής και 30’ μετά την έναρξη της τελευταίας κατά τη διάρκεια των ημερών του Φεστιβάλ (28 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου)

- Μεταβολές/ Ακυρώσεις εισιτηρίων και καρτών διαρκείας ΔΕΝ επιτρέπονται.

- Η πώληση εισιτηρίων διαδικτυακά ολοκληρώνεται 15’ πριν την έναρξη της κάθε ταινίας. Τα τελευταία 15’ πριν ξεκινήσει η εκάστοτε ταινία, εισιτήρια διατίθενται μόνο από τον κινηματογράφο προβολής.  

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας χρειάζεται να εκδώσουν εισιτήρια μηδενικής αξίας με χρήση του μοναδικού κωδικού της κάρτας. Η επίδειξη της κάρτας ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο σε αίθουσες. 

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας τους και να εκδίδουν εισιτήρια μηδενικής αξίας μόνο για τις προβολές με τιμή εισιτηρίου 5 ή 7 ευρώ.

- Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων χρειάζεται να εκδώσουν εισιτήρια μηδενικής αξίας με χρήση του μοναδικού κωδικού της κάρτας. Η επίδειξη της κάρτας ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο σε αίθουσες. 

- Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας τους και να εκδίδουν εισιτήρια μηδενικής αξίας μόνο για τις προβολές με τιμή εισιτηρίου 5 ή 7 ευρώ και μόνο την ίδια ή την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα της προβολής για την οποία επιθυμούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο. 

- Για τους κατόχους δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων η εξαργύρωση εισιτηρίων μόνο για τις ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού τμήματος ξεκινά διαδικτυακά την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και μπορούν να εκδώσουν για όποια ημέρα και προβολή διαγωνιστικού τμήματος επιθυμούν.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1. Κάρτες Διαρκείας

α. Είδη Καρτών

Για τους/τις θεατές διατίθενται κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 30 €, 50 € και 75 € αντίστοιχα μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών:

κάρτες των 5 προβολών – αξίας 30 €
κάρτες των 10 προβολών – αξίας 50 €
κάρτες των 20 προβολών – αξίας 75 €

Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 20 προβολών εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο Θέατρο Παλλάς. Όλοι/-ες οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών θα λάβουν τις αντίστοιχες ατομικές προσκλήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχουν δώσει κατά την αγορά της κάρτας διαρκείας τους.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας χρειάζεται να εκδώσουν εισιτήρια μηδενικής αξίας με χρήση του μοναδικού κωδικού της κάρτας. Η επίδειξη της κάρτας ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο σε αίθουσες.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας τους και να εκδίδουν εισιτήρια μηδενικής αξίας για όλες τις προβολές με τιμή εισιτηρίου 5 ή 7 ευρώ, εκτός από την τελετή λήξης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για την Τελετή Λήξης - Απονομή Βραβείων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εισιτήρια εκδίδονται από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μόνο στο megaron.gr και στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00, εκτός επισήμων αργιών). 

β. Προπώληση

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 

Θα προηγηθεί newsletter από το www.more.com που θα προαναγγέλλει την έναρξη της προπώλησης 

Η προπώληση για τις κάρτες διαρκείας θα ξεκινήσει 13 Σεπτεμβρίου στις 12:00: 
- διαδικτυακά, στο www.more.com
- στα φυσικά σημεία πώλησης στο Δίκτυο Καταστημάτων (με κάρτα και μετρητά) και 
- από Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και στο Γραφείο Τύπου / Εξυπηρέτησης Κοινού και Συνεργατών του Φεστιβάλ.

 γ. Πώληση

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας (των 5, 10 ή 20 προβολών) έχουν δικαίωμα να εξαργυρώσουν τις προβολές τους σε μηδενικά εισιτήρια από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 12:00 και για όποια προβολή με εισιτήριο αξίας 5€ ή 7€ επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ημέρα και ώρα.

Οι κάρτες διαρκείας μπορούν να εξαργυρώσουν στην ίδια προβολή όσα εισιτήρια επιθυμούν (και έχουν διαθέσιμα) από την κάρτα τους.

δ. Κράτηση

Κρατήσεις καρτών διαρκείας για αγορά με μετρητά από φυσικό σημείο πώλησης μπορούν να γίνουν για 2 ώρες. 
                                        
2. Μοναδικά Εισιτήρια

Γενική τιμή εισόδου: 7 Ευρώ
Ειδική τιμολόγηση: 5 ευρώ (σε ορισμένους τίτλους ταινιών)

Ηλεκτρονική Έκδοση Εισιτηρίων

Οι θεατές μπορούν με την πιστωτική / χρεωστική τους κάρτα να αγοράσουν τα μοναδικά εισιτήριά τους από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00:

- από τις ιστοσελίδες www.more.com και www.aiff.gr 
- από την αντίστοιχη εφαρμογή (app) more.com, επιλέγοντας το θέαμα Νύχτες Πρεμιέρας και τις προβολές που επιθυμούν
- από τα φυσικά σημεία πώλησης στο Δίκτυο Καταστημάτων (με κάρτα και μετρητά) και 
- από το Γραφείο Τύπου / Εξυπηρέτησης Κοινού και Συνεργατών του Φεστιβάλ, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (μόνο με κάρτα - όχι με μετρητά)

3. Διαπιστεύσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων (επαγγελματικών και δημοσιογραφικών) υποχρεούνται να εκδίδουν μηδενικό εισιτήριο για όλες τις προβολές. Η επίδειξη κάρτας δεν εξασφαλίζει είσοδο σε καμία προβολή του Φεστιβάλ! 

α. Επαγγελματικές/Δημοσιογραφικές Διαπιστεύσεις

Κάρτα με μοναδικό κωδικό κατόχου που αντιστοιχεί σε 5 προβολές του Φεστιβάλ (όποιες επιθυμούν με τιμή εισιτηρίου 5 ή 7 ευρώ), κατόπιν έκδοσης μηδενικού εισιτηρίου (όχι με ελεύθερη είσοδο). 

Με την χρήση του μοναδικού κωδικού, ο/η κάτοχος της διαπίστευσης μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του/της τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του more.com ή aiff.gr όσο, σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης (βλ. Σημείο 1) και στο Γραφείο Τύπου / Εξυπηρέτησης Κοινού και Συνεργατών του Φεστιβάλ. 

Οι κάτοχοι διαπίστευσης δεν έχουν δικαίωμα να εκδίδουν πάνω από ένα εισιτήριο για την ίδια προβολή.

β. Διαπιστεύσεις Διαγωνιστικού (Δημοσιογραφικές Διαγωνιστικού)

Κάρτα με μοναδικό κωδικό κατόχου. Με την χρήση του μοναδικού κωδικού, ο/η κάτοχος της διαπίστευσης μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια μόνο για τις προβολές του διαγωνιστικού τμήματος ηλεκτρονικά, μέσω του more.com ή aiff.gr, σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης (βλ. Σημείο 1) και στο Γραφείο Τύπου / Εξυπηρέτησης Κοινού και Συνεργατών του Φεστιβάλ. 

Οι κάτοχοι διαπίστευσης δεν έχουν δικαίωμα να εκδίδουν πάνω από ένα εισιτήριο για την ίδια προβολή.

γ. Διαπιστεύσεις Σκηνοθετών (Μικρού Μήκους Ταινιών)

Κάρτα με μοναδικό κωδικό κατόχου που αντιστοιχεί σε 5 προβολές του Φεστιβάλ (κατόπιν έκδοσης μηδενικού εισιτηρίου, όχι με ελεύθερη είσοδο).

Με τη χρήση του μοναδικού κωδικού, ο/η κάτοχος της διαπίστευσης μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του/της τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του more.com ή aiff.gr, όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης (βλ. Σημείο 1). 

4. Κάρτες ΑμεΑ

Σε όλες τις προβολές του Φεστιβάλ η είσοδος των θεατών με αναπηρία είναι δωρεάν με τη χρήση κάρτας διαρκείας 5 προβολών (μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου αριθμού καρτών).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου e-mail στο accreditations@aiff.gr με στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) για τη δωρεάν έκδοση της σχετικής κάρτας διαρκείας 5 προβολών με την απαραίτητη επισύναψη ενός από τα παρακάτω:

- κάρτα πολιτισμού AμεΑ (Υπ. Πολιτισμού)
- κάρτα ελεύθερης μετακίνησης ΑμεΑ (ΟΑΣΑ)
- κάρτα ανεργίας ΑμεΑ (ΟΑΕΔ)
- κάρτα σωματείου κωφών/βαρήκοων ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο

Η κάρτα διαρκείας ΑμεΑ είναι αυστηρά προσωπική και δίνει τη δυνατότητα στον/στην κάτοχο να εξαργυρώσει με τον κωδικό της κάρτας του/της ένα μηδενικό εισιτήριο ανά προβολή για οποιεσδήποτε 5 προβολές (εξαιρείται η Ταινία Έναρξης), καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.  

Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου. 

Σε περίπτωση ανάγκης συνοδού θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονη αίτηση για 2 κάρτες διαρκείας ΑμεΑ και να διευκρινίζεται η ανάγκη. Ο κωδικός της κάρτας ΑμεΑ αποστέλλεται ηλεκτρονικά από το accreditations@aiff.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχουν δώσει οι αιτούμενοι/ες.

5. Κάρτες Ανέργων

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να αποστείλουν από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου e-mail στο accreditations@aiff.gr με στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) για τη δωρεάν έκδοση της σχετικής κάρτας διαρκείας 3 προβολών με την απαραίτητη επισύναψη ανανεωμένης Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ.

Κάθε κάτοχος κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ δικαιούται 1 κάρτα με 3 κωδικούς που αντιστοιχούν σε 3 δωρεάν εισιτήρια. Κάθε κωδικός μπορεί να εξαργυρώσει ένα εισιτήριο για μια προβολή της ίδιας ή της επόμενης μέρας όπως οι διαπιστεύσεις.

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με το εισιτήριό σας ή την κάρτα διαρκείας σας μπορείτε να απευθύνεστε στο live chat εξυπηρέτησης πελατών του www.more.com ή με email στο support@more.com και στο Γραφείο Τύπου / Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού τις ώρες λειτουργίας του (βλ. παραπάνω).



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2022-09-22 16:37:22