Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Ginger (1971)


Φλογερή ξανθιά κατάσκοπος(η Τσέρι Καφάρο με το φοβερό ονοματεπώνυμο) χρησιμοποιεί τα ερωτικά θέλγητρα και τον τσαμπουκά της προκειμένου να εξαρθρώσει κύκλωμα μαστρωπείας και ναρκωτικών. Από τις ταινίες που, αν γυρίζονταν σήμερα θα είχαν αποκτήσει στο λεπτό τον χαρακτηρισμό του «Αυστηρώς Ακατάλληλο», το sexploitation classic γνώρισε τόση επιτυχία, ώστε παρήγαγε άλλες δυο συνέχειες. Ίσως επειδή τα είχε όλα. Εμπρόσθιο γυναικείο και αντρικό γυμνό, σεξ και βία δοσμένα πέρα από κάθε διάθεση πολιτικής ορθότητας, λεσβιακές περιπτύξεις, ευνουχισμό με?χορδή πιάνου και άλλες "βρωμερές" λεπτομέρειες που εξασφάλισαν σχετικά εύκολα την απήχησή του.

Σκηνοθεσία: Don Schain
Σενάριο: Don Schain
Φωτογραφία: R. Kent Evans
Μουσική: Robert G. Orpin
Ηθοποιοί: Cheri Caffaro, Duane Tucker, Herbert Kerr, Calvin Culver

ΗΠΑ, Έγχρωμο
Αγγλικά, 90΄
Format: 35mm



Σκηνοθέτης:

DON SCHAIN

Βρέθηκε στην κινηματογραφική βιομηχανία στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και λίγο αργότερα σκηνοθέτησε μια σειρά ταινιών όπου πρωταγωνιστούσε η τότε γυναίκα του Τσέρι Καφάρο. Αργότερα παρήγαγε πάνω από 15 ταινίες για το κανάλι της Disney.

Φιλμογραφία
1977 Too Hot to Handle
1973 Girls Are for Loving
1972 A Place Called Today
1972 The Abductors
1971 Ginger
1967 The Love Object