Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η Εισβολή των Θηλυκών Μελισσών - Invasion of the Bee Girls (1973)


Γυναίκες μετατρέπονται σε δολοφονικές μέλισσες και εξαπολύουν το κεντρί τους σε όλα τα αρσενικά που μπαίνουν εμπόδιο στο σχέδιό τους να κυριαρχήσουν στον πλανήτη. Φεμινιστικός οργασμός, sex politics και φτηνή φαντασία αναμειγμένα με δωρεάν τόπλες, αθέλητα αστείες σκηνές και διαλόγους ανθολογίας.Ο τέλειος συνδυασμός σε ένα πραγματικό classic!

Σκηνοθεσία: Denis Sanders
Σενάριο: Nicholas Meyer, Sylvia Schneble
Φωτογραφία: Gary Graver
Μουσική: Charles Bernstein
Ηθοποιοί: William Smith, Anitra Ford, Victoria Vetri, Cliff Osmond

ΗΠΑ, Έγχρωμο
Αγγλικά, 85΄
Format: 35mm


Hollywood Classics Ltd.
Emese Nemeth
Linton House
39/51 Highgate Road
London NW5 1RS
Tel: 0044 207 424 7280
Fax: 0044 207 428 8936
e-mail: emese@hollywoodclassics.com

Σκηνοθέτης:

DENIS SANDERS

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1929 και πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου 1987. Κέρδισε Όσκαρ το 1945 για το μικρού μήκους A Time Out of War και το 1968 για το ντοκιμαντέρ Czechoslovakia.

Φιλμογραφία
1973 Invasion of the Bee Girls
1971 Soul to Soul
1970 Elvis: That’s the Way It Is
1964 Shock Treatment
1964 One Man’s Way
1962 War Hunt
1959 Crime & Punishment, USA