Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Τελετή Έναρξης [photos]


Οι Νύχτες μας ξεκίνησαν! 
Με σύνθημα την αγάπη, δύο πρεμιέρες, βίντεο από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ για το Φεστιβάλ μας και ένα γεμάτο Θέατρο Παλλάς (Θεατρικές Σκηνές - Παραγωγές Θεαμάτων) με περίπου 1300 θεατές! Η βραδιά συνεχίστηκε στο City Link με σινεφίλ κεράσματα από τη Jameson Irish Whiskey και τη Fischer Beer.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς και συνεργάτες μας και ιδιαίτερα τον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, τη NOVA και την Aegean Airlines, αλλά και τον ΕΚΟΜΕ για την υποστήριξη.
Ήταν όμως και μία από τις πιο συγκινητικές ενάρξεις των Νυχτών Πρεμιέρας. Γιατί, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όσο θέλουμε, ξέροντας ότι στο τέλος αυτού του χρόνου, το CINE IDEAL θα πάψει να υφίσταται όπως το γνωρίζουμε. 
Και όπως οι #ΝύχτεςΠρεμιέρας και οι θεατές τους χάνουν άλλο ένα «σπίτι» τους, έτσι και η πόλη χάνει σιγά σιγά τα κινηματογραφικά της στέκια. 
Για τις επόμενες δώδεκα μέρες, ας στηρίξουμε τις αίθουσές μας όσο περισσότερο γίνεται. Και ας συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και μετά το Φεστιβάλ. Ας βρισκόμαστε πάντα, στα σινεμά.



      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες