Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Στιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου

12 μέρες, 3 Διαγωνιστικά Τμήματα, 150 ταινίες, 35 καλεσμένοι, 5 παράλληλες εκδηλώσεις και 8 πάρτυ: το επίσημο πρόγραμμα των 29ων Νυχτών Πρεμιέρας ανακοινώθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στη Συνέντευξη Τύπου στο ΑΣΤΟΡ και είναι πιο πλούσιο από ποτέ!


Διπλή πανηγυρική έναρξη με Σελίν Σονγκ και Πέδρο Αλμοδόβαρ, Μιγιαζάκι για λήξη, μεγαλειώδης Σκορσέζε με «Killers of the Flower Moon», 100 χρόνια Disney και μεγάλες πρεμιέρες από τα φεστιβάλ του κόσμου.

Και βέβαια, το μεγάλο μας φετινό αφιέρωμα στις άγριες νύχτες του λονδρέζικου κινηματογράφου SCALA, που πρόλαβε στη σύντομη ζωή του να αφήσει το δικό του πολιτιστικό αποτύπωμα. Το φετινό μας αφιέρωμα είναι ένας φόρος τιμής στην κινηματογραφική αίθουσα, γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει φεστιβάλ και χωρίς αυτή δεν υπάρχει σινεμά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για τη συνδιοργάνωση, τη NOVA, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τις Νύχτες Πρεμιέρας ως Μεγάλος Χορηγός, τον Χορηγό Βραβείου Κοινού Fischer Beer, την Aegean Airlines για την υποστήριξη στη φιλοξενία και την Jameson Irish Whiskey για το κέρασμα!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες, διανομείς, υποστηρικτές, αλλά και στην Ανδρονίκη Ξανθοπούλου για την ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα!



      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες