23ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

AIFF.GR

Οι Νύχτες Πρεμιέρας και το Viva.gr συνεργάζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Αγοράστε εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά τα εισιτήρια και τις Κάρτες Διαρκείας του 23ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας μέσω του Viva.gr.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των πιστών και εν δυνάμει θεατών τους ακούγοντας τις επιθυμίες τους, μελετώντας τις προτιμήσεις τους και συμβαδίζοντας με τα μεγάλα Φεστιβάλ του κόσμου. 

Γι' αυτό λοιπό, για δεύτερη χρονιά συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Viva.gr και παρέχουμε τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθεύεται τα εισιτήριά του για τις προβολές του Φεστιβάλ, ηλεκτρονικά απ’ όπου κι αν βρίσκεται αλλά και από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την πόλη.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και των Καρτών Διαρκείας, τους τρόπους αγοράς, καθώς και τι ισχύει για τους δικαιούχους καρτών, προσκλήσεων και διαπιστεύσεων.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα της 23ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών.