Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

Αποκτήστε τα t-shirts και τα tote bags tων Νυχτών Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και το Athens Open Air Film Festival μοιράζονται για πρώτη φορά τα αναμνηστικά τους προϊόντα με το κοινό τους!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και το Athens Open Air Film Festival μοιράζονται για πρώτη φορά τα αναμνηστικά τους προϊόντα με το κοινό τους! Αποκτήστε τα συλλεκτικά μπλουζάκια (t-shirts) και τις μοναδικές μας τσάντες (tote bags) στο Special Gift Shop των Εκδόσεων Πεδίο και Ελληνικά Γράμματα, pediobooks.gr.

Διαλέξτε ανάμεσα στις μπλούζες και τις τσάντες των δύο Φεστιβάλ, σε σχέδια εμπνευσμένα από τις αφίσες τους, τις οποίες σχεδίασε ο σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας Βασίλης Μέξης.

TOTE BAGS ΚΑΙ T-SHIRTS ΝΥΧΤΩΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ 

Βρείτε το ιδιαίτερο σχέδιο της αφίσας των 29ων Νυχτών Πρεμιέρας πάνω σε ένα μίνιμαλ T-shirt και σε δύο εκδοχές Tote Bag, στα χρώματα της αφίσας.

Tο σχέδιο της αφίσας με τα λόγια του δημιουργού της:

«Τι βλέπετε;

Το φετινό εικαστικό είναι επηρεασμένο από την προβολική δοκιμασία με κηλίδες μελάνης Ρόρσαχ. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αυτής, ο συμμετέχων καλείται να ερμηνεύσει τα ασαφή και διφορούμενα σχήματα που αντικρίζει στις καρτέλες του τεστ. 

Τι είναι λοιπόν το σινεμά αν όχι μια τέτοια προβολή του εαυτού, μια ομαδική κατά κάποιον τρόπο συνεδρία κατά τη διάρκεια της οποίας αντικρίζουμε στην οθόνη αυτό που πιστεύουμε, νιώθουμε ή φαντασιωνόμαστε ατομικά; Η προβολή αυτή μπορεί να περιορίζεται μόνο στη δική μας αντίληψη, χωρίς να ταυτίζεται με εκείνη των γύρω μας, και να καλύπτει ένα φάσμα τόσο ευρύ και ποικίλο όσο και η ανθρώπινη κατάσταση. Είναι μοναδική και εντελώς προσωπική, μια ανάδυση μύχιων ιδιοτήτων και συναισθημάτων απευθείας από το υποσυνείδητό μας.

Τι βλέπουμε όταν κοιτάμε αυτή την εικόνα; Τι βλέπουμε όταν παρακολουθούμε μια ταινία; Μήπως τελικά βλέπουμε εμάς τους ίδιους; Οι απαντήσεις δικές σας... ».

TOTE BAGS ΚΑΙ T-SHIRTS ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Τα ίδια προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα και στο πολύ όμορφο σχέδιο του καλοκαιρινού μας φεστιβάλ Athens Open Air Film festival.

Το σχέδιο της αφίσας με τα λόγια του δημιουργού της: 

«Tο Athens Open Air Film Festival είναι η ελευθερία του να “βρίσκουμε” το σινεμά όπου θέλουμε, σε μέρη που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μπορούσαμε να το συναντήσουμε. Είναι η ελευθερία της εμπειρίας μιας υπαίθριας προβολής. Η ελευθερία που μας δίνει η καλοκαιρινή νύχτα. Το AOAFF είναι ακόμα και η ελευθερία της ίδιας της φύσης που πλαισιώνει τις προβολές του. Κάθε φορά που ο προβολέας του Φεστιβάλ ανάβει στο σκοτάδι, εκατοντάδες βλέμματα στρέφονται και πετάνε προς αυτόν, σαν αιθέρια, μικροσκοπικά πλάσματα της νύχτας. Παίρνουν λίγο από το φως του και μια μαγική σκηνή έχει μόλις δημιουργηθεί»

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.  Hμερομηνία δημοσίευσης: 2023-10-12 17:20:28  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Oι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν τη συγκλονιστική «Ζώνη Ενδιαφέροντος» σε πανελλήνια πρώτη προβολή - εμπειρία

  Oι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν τη συγκλονιστική «Ζώνη Ενδιαφέροντος» σε πανελλήνια πρώτη προβολή - εμπειρία

  Η Spentzos Film και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε μια από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων ετών στο πλαίσιο μιας πραγματικά ξεχωριστής πρώτης προβολής που θα γίνει στον ατμοσφαιρικό χώρο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον. Λεπτομέρειες ακολουθούν.

  «The Last Picture Show»: Οι 29ες Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν 7 αποχαιρετιστήριες προβολές στο ΙΝΤΕΑΛ

  «The Last Picture Show»: Οι 29ες Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν 7 αποχαιρετιστήριες προβολές στο ΙΝΤΕΑΛ

  Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας αποχαιρετά το πολυαγαπημένο ΙΝΤΕΑΛ με τον πιο κινηματογραφικό τρόπο, με 7 αποχαιρετιστήριες προβολές - γεγονός!

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Η Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Η Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων

  Σε πανηγυρικό κλίμα έπεσε η αυλαία του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας με μεγάλο χορηγό τη Nova, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα ΤΡΙΑΝΤΗ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με την Τελετή Λήξης και Απονομή Βραβείων του κινηματογραφικού θεσμού, παρουσία της Προέδρου της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, Μαρίας Μπόμπολα. Η 29η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με αθρόα προσέλευση του κοινού στις αίθουσες.

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Βραβεία Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Βραβεία Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος

  Απονεμήθηκαν τα βραβεία της κριτικής επιτροπής για το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Βραβεία Διεθνούς Διαγωνιστικού Ντοκιμαντέρ

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Βραβεία Διεθνούς Διαγωνιστικού Ντοκιμαντέρ

  Απονεμήθηκαν τα βραβεία της κριτικής επιτροπής για το τμήμα Διεθνές Διαγωνιστικό Ντοκιμαντέρ του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Βραβεία Διαγωνιστικού Τμήματος «Ελληνικές Μικρές Ιστορίες»

  29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Βραβεία Διαγωνιστικού Τμήματος «Ελληνικές Μικρές Ιστορίες»

  Απονεμήθηκαν τα βραβεία της κριτικής επιτροπής για το Διαγωνιστικό Τμήμα των Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 'Ελληνικές Μικρές Ιστορίες' του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.