Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Ο Αγριάνθρωπος Του Ναβιδάδ- The Wild Man of the Navidad


To δίδυμο των Ντουέιν Γκρέιβς και Τζάστιν Μικς γράφει και σκηνοθετεί μια ιστορία βασισμένη στα ημερολόγια του Ντέιλ Ρότζερς, ιστορία τρομακτική και αληθινή (;) για έναν τοπικό θρύλο: Ενα πλάσμα που κάποτε ίσως ήταν άνθρωπος αλλά μετά από δεκαετίες στην ερημιά ξέχασέ τη φύση του. Ανήμερος και με μορφή αφηρημένα φρικιαστική, αυτός ο Αγριος Ανθρωπος του Ναβιδάδ βλέπει την ηρεμία του να ταράζεται από μια ομάδα κατοίκων του διπλανού χωριού και ενστικτωδώς τους ταράζει κι αυτός ως αντάλλαγμα. Από τον παραγωγό του πρωτότυπου «O Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι», ένα αυθεντικά ερασιτεχνικό θρίλερ που ορκίζεσαι πως ξεπήδησε από κάποιο ράφι γεμάτο ξεχασμένα b-movies τρόμου της δεκαετίας του '70.

 

Σκηνοθεσία: Duane Graves, Justin Meeks
Σενάριο: Duane Graves, Justin Meeks, Dale S. Rogers
Φωτογραφία: Duane Graves
Μοντάζ: Duane Graves, Justin Meeks
Ηθοποιοί: Justin Meeks, Tony Wolford, William McBride

 

ΗΠΑ, Εγχρωμο
Ισπανικά, Αγγλικά, 86'




Σκηνοθέτης:

Justin Meeks

Σπούδασε Ψυχολογία και Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. Συνεργάζεται σταθερά με τον φίλο του, τον Duane Graves από το 2002.

Φιλμογραφία
2008 The Wild Man of the Navidad
2005 Headlong
2004 Rio Peligroso: A Day in the Life of a Legendary Coyote
2003 Voltagen
2002 The Hypnostatic Union

Duane Graves

Σπούδασε Τηλεόραση και Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, όπου καθηγητής του ήταν ο Kim Henkel, συμπαραγωγός του πρωτότυπου «O Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι».

Φιλμογραφία
2008 The Wild Man of the Navidad
2005 Headlong
2004 Rio Peligroso: A Day in the Life of a Legendary Coyote
2003 Voltagen
2002 The Hypnostatic Union
2000 Up Syndrome