Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

George Harrison: Living in the Material World

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τον Τζορτζ από τους Beatles. Μετά τα «The Last Waltz» για τους The Band, «No Direction Home» για τον Μπομπ Ντίλαν και το «Shine A Light» για τους Rolling Stones, o οσκαρικός Μάρτιν Σκορσέζε επιστρέφει με μια ταινία για τη ζωή και το έργο του Τζορτζ Χάρισον, ενός από τους πιο επιτυχημένους κιθαρίστες και τραγουδοποιούς όλων των εποχών. Το «George Harrison: Living In The Material World» είναι το ντοκιμαντέρ που ενδοσκοπεί σε όλες τις περιόδους της ζωής του ταλαντούχου καλλιτέχνη, απ’ τα πρώτα βήματά του στο Λίβερπουλ της Αγγλίας μέχρι το χρονικό της θητείας του στους Beatles και απ’ την μετέπειτα σόλο επιτυχία του μέχρι την προσπάθειά του να συμβιβάσει τον υλικό κόσμο με τον πνευματικό. Μια προσωποκεντρική ταινία με σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο που δεν έχουν ξαναδημοσιευτεί, ανέκδοτα τραγούδια του πρώην Σκαθαριού και σπάνιο υλικό και συνεντεύξεις με τους Πολ ΜακKάρτνεϊ, Ρίνγκο Σταρ, Γιόκο Ονο, Ερικ Κλάπτον, Τέρι Γκίλιαμ και πολλούς άλλους, το «George Harrison: Living In The Material World» είναι μια μουσική βιογραφία που θεωρείται ήδη κλασσική.


George Harrison Living In The Material World... by NyxtesPremieras

Σκηνοθεσία: Martin Scorsese

Φωτογραφία: Robert Richardson

Μοντάζ: David Tedeschi

Εμφανίζονται: Eric Clapton, Terry Gilliam, Eric Idle, George Martin, Paul McCartney, Yoko Ono, Tom Petty, Phil Spector, Ringo Starr, Jackie Stewart, Olivia Harrison

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ

Έτος Παραγωγής: 2011

Διάρκεια: 210'

Γλώσσα: Αγγλικά



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2011-09-06 12:10:00



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Talihina Sky: The Story of Kings of Leon

    Talihina Sky: The Story of Kings of Leon

    Όταν το περιοδικό Rolling Stone σε χαρακτηρίζει την πιο hot ροκ μπάντα παγκοσμίως, τότε μάλλον η καταξίωση και η κορυφή σού ανήκουν. Τα παραπάνω αναφέρονται σε τρία αδέρφια και τον πρώτο τους ξάδελφο που, χαμένοι κάπου στο Τένεσι και στα βάθη του αμερικάνικου νότου, σκάρωσαν πριν από χρόνια μια από τις πιο εμπορικές μπάντες του πλανήτη, τους Kings of Leon.

    Inni

    Inni

    Sound It Out

    Sound It Out

    Σκοτώνοντας τον Μπόνο

    Σκοτώνοντας τον Μπόνο

    Βουνοριλά

    Βουνοριλά