Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤ’

Διάρκεια: 80'


Όχι Αύριο / Not Tomorrow
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 20’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Amerissa Basta

Ο Μιχάλης έχει μόλις 24 ώρες για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του και να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του με τους κοντινούς του ανθρώπους. Το ίδιο βράδυ γνωρίζει μια κοπέλα. Το μόνο που εύχεται είναι να μην έρθει ποτέ το επόμενο πρωί. 

Love you More than Peanut Butter
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 8’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Ariadni Angeliki Thyfronitou Litou

Σε ένα skate park, ο clingy, έφηβος Χάρης προσπαθεί απελπισμένα να πείσει τον κολλητό του να μιλήσει στο crush του, τον πιο hot skater του πάρκου. Όμως ξεπερνάει τα όρια και φέρνει τη φιλία τους σε ρίσκο.

ENOMENA
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 19’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Phaedra Vόkali

Σε μια εκδρομή στο ενυδρείο, δύο έφηβα που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο αλλά έρχονται από διαφορετικούς κόσμους θα ανακαλύψουν ότι αυτά που τις ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τις χωρίζουν.

Homo Perfectus
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 22’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Alki Politi

Στην Αθήνα του 2021, το πρώτο ανδροειδές ρομπότ της αγοράς, ο Τζόνι, δημιουργείται με σκοπό να τελέσει τον τέλειο σύντροφο της influencer Γιούλας Τρύφωνα. Μετά τον γάμο, η Γιούλα βρίσκεται να αναζητά κάτι που ο Τζόνι δεν είναι προγραμματισμένος να της προσφέρει.

Happy Ending
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 11’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Dimitris Tsakaleas, Lida Vartzioti

Σε ένα diner στην μέση του πουθενά, τρεις άνθρωποι αναζητούν ένα “what if;” στην ερωτική τους ζωή. Ίσως σε όλα τα λάθος μέρη. Ίσως κι όχι.



        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνικές Μικρές Ιστορίες - Διαγωνιστικό