Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
aiff

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ε’

Διάρκεια: 65'

Αγοράστε online το εισιτήριό σας στο site της viva.gr εδώ.


The Beauty of Stigma
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 2’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Helias Doulis

Ένας πρώην πορνοστάρ αφηγείται την ιστορία του τέλους της ερωτικής αθωότητας. Δυο αγόρια βρίσκονται παγιδευμένα ανάμεσα σε μπετά, λαχταρώντας ο ένας το άγγιγμα του άλλου. Ο πόθος τους αιωρείται πάνω από τα σκουπίδια της πόλης, βρίσκοντας καταφύγιο στον θάνατο.

In Beauty it is Unfinished
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 16’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Greko Sklavounos

Σ’ένα προάστιο στο Μαϊάμι ένας Κουβανός μετανάστης λαχταρά μια χαμένη μνήμη. Μια φωνή πλάθει ένα στοχαστικό πορτρέτο δύο τροπικών τοπίων - που χωρίζονται με 160 km ωκεανού - και δύο αντρών που χορεύουν στο λυκόφως. H απόσταση των σωμάτων τους τόσο μετρημένη, όσο και άπειρη.

Αμυγδαλή / Amygdala
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 20’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Maria Hatzakou

Δύο αδερφές, η Άννα και η Μελίνα, περνούν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στο εξοχικό τους, στη Νέα Μάκρη. Η Άννα κάνει πάρτυ για την ενηλικίωση της και το μόνο που θέλει είναι να περάσει την μέρα της με την Μαρία, το καλοκαιρινό της φλερτ. Η Μελίνα αγαπάει εμμονικά την Άννα και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν είναι καλεσμένη στο πάρτυ. Ξέρει όμως ότι ως party crasher μπορεί να κάνει αυτό το βράδυ αξέχαστο για την μεγάλη της αδερφή.

Φίλοι & Παροχές / Friends & Benefits
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 27’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Maria Katsikadakou a.k.a. Maria Cyber

Αρρενωπή, λεσβία με τατουάζ και μια πράσινη μοϊκάνα στο κεφάλι της, αχώριστη με το αναπηρικό της αμαξιδιο, αλωνίζει το Camden με λεσβιακές παρέες. Διαγνωσμένη από τα 19 της με σκλήρυνση κατά πλάκας, ζεί την ζωή της όσο πολλοί άνθρωποι θα επιθυμούσαν.



        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνικές Μικρές Ιστορίες - Διαγωνιστικό